Bezoek onze locatie
Keinsmerwiel 13, HHW
Openingstijden
ma,wo,do,vr: 8:15 - 21:00

Marcel Kokkelkoren

Mijn naam is Marcel Kokkelkoren, gediplomeerd NGS Sportmasseur en Sporttherapeut. Sinds mijn jeugd heb ik diverse sporten beoefend zoals: voetbal, Judo, Karate, conditie(kick)boxen en sinds mijn 18e doe ik aan fitness en krachttraining. Omdat ik sporters zag die verkeerd met hun lichaam bezig waren en daardoor blessures opliepen, besloot ik mij te gaan verdiepen in het menselijk lichaam.

Opleidingen

Sinds 2010 ben ik mij gaan bezighouden met Sportmassage. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gedaan zoals; Sporttherapie en Bindweefselmassages, maar ook Kinesio Medical Tape, Gewrichtcorrectie en ben ik gediplomeerd en gecertificeerd Dry Needling Therapeut.

Mijn visie

Inmiddels ben ik nu fulltime bezig in mijn praktijk. Uiteraard ben ik constant bezig om mijn kennis te vergroten en bij te houden middels bijscholing(en) en nieuwe opleidingen. Ik ben dan ook altijd op zoek naar mensen met klachten, omdat ik weet dat die er altijd zullen zijn. Mensen komen pas bij mij als het eigenlijk al te laat is. Daarom is mijn credo “wacht nooit met behandelen/masseren tot het te laat is”.

 

 

 

image-divider

Waarom Massagepraktijk Fit en Vitaal?

Breed aanbod
Wij kunnen u op alle vlakken ondersteunen.
Scherpe tarieven
Wij hanteren concurrerende tarieven.
Gecertificeerd
Gecertificeerd Dry Needling Therapeut.
Flexibele openingstijden
Doordeweeks zowel overdag als in de avond geopend.
Gediplomeerd
Gediplomeerd NGS Sportmasseur en Sporttherapeut.
Pinnen mogelijk
U kunt de behandelingen zowel contant betalen als pinnen.