Bezoek onze locatie
Keinsmerwiel 13, HHW
Openingstijden
ma - vrij: 8:15 - 21:00

Teveel stress en spanning?

Het lichaam geeft vaak aan wanneer je teveel onder stress en spanningen staat. Voel je jezelf wel eens uitgeblust of moe? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Zit je de hele week en beweeg je te weinig in je vrije tijd? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Wat doet een ontspanningsmassage met je?

Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen worden verzacht.

Hoe ziet een massage/behandeling eruit?

De masseur overlegt van tevoren over de gewenste behandeling. Verder zal de masseur vaak voelen waar de spieren stijf zijn of waar verhardingen zitten en hier extra aandacht aan besteden. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij massageolie gebruikt wordt.

Heeft u een ontspanningsmassage nodig in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen